• SG

  Kutt strømutgiftene i Borettslaget/Sameiet med enkle grep

  I tillegg til spare penger på strøm slipper man å bruke tid og penger på å skifte lyspærer de neste 15 årene. Nye pærer og redusert forbruk står for det. Der det før var 60 watts pærer, brukes LED-pærer og sparepærer.

 • ABB

  Gjør borettslaget sikrere og mer komfortabelt med porttelefon

  Welcome M Porttelefon er behagelig enkel å bruke
  Svarapparatet har moderne design, og forståelige symboler som gjør det enkelt og bekvemt å betjene. Uansett om man er beboer eller gjest, vil man forstå de intuitive symbolene for de viktigste funksjonene

 • Butikk

  Skap en bedre kundeopplevelse

  Fang kundenes oppmerksomhet med iøynefallende fasader. Ønsk kundene velkommen med en innbydende atmosfære. Hjelp dem med å finne frem til varer ved hjelp av aksenteffekter.
  Få dem til å se flotte ut i prøverommene, og gi dem et godt inntrykk med vennlig betjening i kassen.

 • Micro Matic

  Inneklima

  Med stadig mer fokus på miljø og lavere driftskostnader, nye forskrifter og energikrav, er man nå nødt til å behovsstyre ventilasjonen for å oppfylle gjeldende krav. Ved behovsstyring tilpasses mengden friskluft til enhver tid etter temperatur- og CO2-nivået i rommet. Dette kan halvere driftskostnadene.

 • Micro Matic

  Brannsikkerhet

  For ikke å kunne bli en kilde til spredning av røyk og varme, er det strenge retningslinjer for brannsikkerhet i ventilasjonsanlegg. Et godt røyk- og brannvern kan redde menneskeliv og begrense skader på eiendom og løsøre til et absolutt minimum.

 • Micro Matic

  Lysstyring

  Godt lys er viktig. Det skaper trivsel og velvære, og påvirker effektiviteten. Lys skal ikke stå på i rom som ikke er i bruk, det er sløsing med energi. Ved å montere bevegelsesmeldere i eksisterende elektriske anlegg kan man spare mye.

 • Schneider

  Ladeløsninger for elbil

  Det er stor etterspørsel etter ladestasjoner for elbil, enten det dreier seg om hjemmelading, lading i borettslag, på jobb eller offentlige ladestasjoner. Uansett behov, så er det viktig å tilby riktig løsning til kunden. For større parkeringsanlegg kan det være nødvendig å implementere energistyresystemer, samt betaling og overvåkinssystem. 

 • Nexans

  Frostsikring

  Varmekabler er velegnet til å frostsikre rør for å unngå vannskader. Ved å montere varmekabler